Knooppuntenroute Elfstedentocht Op De Fiets

Anthony Harding | Agustus 11, 2021 | Tidak ada komentar

Wij bieden u een Elfstedentocht arrangement aan die u zowel per E-bike als per auto kan maken. Kiest u ervoor om met de E-bike dit Elfstedentocht arrangement te volbrengen heeft u toch zeker 3 fietsdagen nodig.


Bloesem Fietsroute Betuwe Fietsen Fiets Vakantie Fietstochten

Bij je reisbescheiden vind je het beginpunt voor deze Elfstedentocht op de fiets het is niet mogelijk zelf een beginpunt te kiezen.

Knooppuntenroute elfstedentocht op de fiets. Kiest u ervoor om het Elfstedenarrangement met de auto te doen is 2 tot 3 dagen voldoende. Resultaat 116 van de 29 resultaten wordt getoond. Leeuwarden Friesland Nederland Fietsroute 115090 26883 km Friese Elfstedentocht per fiets Fietsen in Leeuwarden.

U volgt de kronkelende Dokkumer Ee terug naar Leeuwarden maar niet voor u het beroemde bruggetje van Bartlehiem gezien heeft. Plan je knooppuntenroute hier. Dan zal er ongeveer tussen de 80 en 100 km per dag gefietst worden.

Leeuwarden - SneekIJlst 45 km Een mooie tocht door het Friese land brengt je van de Friese hoofdstad naar SneekIJlst gelegen aan het gelijknamige Sneekermeer. Annaparochie Nij Altoenae Hallum MarrumFerwert Blije Holwerd Hantum Hiaure Dokkum Sybrandahuis Birdaard Bartlehiem Wijns Miedum Lekkum Leeuwarden Marssum Hatsum Bayum Winsum Spannum. Makkum Workum Koudum Hindeloopen.

Je route kun je ook downloaden als een GPX bestand voor GPS. Elke dag fietst u circa 80 kilometer van het Elfstedentraject. Met de ANWB Fietsknooppuntenplanner plan je je eigen fietstocht aan de hand van fietsknooppuntennetwerk.

Wie van lange afstanden houdt kan de Elfstedenroute in drie dagen fietsen dan zult u het traject Leeuwarden Harich en Franeker sneller afleggen. Deze fietsroute brengt je veel moois. De Elfstedentocht is de mooiste en meest geboekte fietstocht van Nederland.

Hier vind je de meest populaire routes. De vierde stad op de route is IJlst. Nog meer routes vind je op onze route-zoekpagina.

De Elfstedentocht kunt u afleggen op eigen fiets of op een huurfiets van Friesland Travel. Met de fietsknooppuntenplanner zet u makkelijk een fietsroute door Nederland uit. Via moerasgebied Houtwiel komt u uit bij de Dokkumer Ee ook onderdeel van de Elfstedentocht.

In het linkerveld vult u de gewenste startplaats in klik daaronder op het veld LF en knooppunten en de kaart laat u direct zien waar de knooppunten liggen. Hotel Duhoux is een gezellig recept macaroni met gerookte kip hotel gelegen onder de rook van Leeuwarden 6 km. Je kunt op iedere gewenste dag in iedere gewenste stad starten en fietst in principe met de klok mee maar andersom mag natuurlijk ook.

Hier vindt u een overzicht van onze Elfstedentocht arrangementen met de racefiets. De lijst van knooppunten kun je afdrukken op een papierstrookje of in het formaat voor de Knooppunter houder. Wat die fietsers overslaan omdat ze met zovelen zijn is een smal mooi weggetje langs de Dokkumer Ee.

Deze arrangementen zijn uitermate geschikt voor sportievelingen die de elfstedenroute in slechts 2 of 3 dagen willen fietsen. 54 km Provincie Friesland. Je kiest zelf het aantal fietsknooppunten in je fietsroute.

Gezellige kleine dorpjes een paar van de Elf Steden natuurschoon en uitzicht op de vroegere Zuiderzee. Bolsward Schettens Witmarsum Arum Kimswerd Harlingen Herbayum Franeker Dongjum Tzummarum Minnertsga St. De enige wind die we mee hebben zit in onze knooppuntenroute elfstedentocht op de fiets en die helpt niet veel tegen dit natuurgeweld.

Hier vindt u de beste Elfsteden arrangementen. Deze fietsvakantie kan worden aangevuld met een extra dag in Harlingen of Franeker. Per dag legt u lange afstanden af.

De supersnelle Fietsnet routeplanner bepaalt automatisch de nummers van de knooppunten die je moet volgen aangevuld met alle tussenafstanden. Fietsen langs de Elfsteden dat is natuurlijk voor fietsers de tocht der tochten. Duizenden fietsers trappen ieder jaar op Pinkstermaandag langs de Elfstedenroute.

De arrangementen verschillen in duur en luxe niveau. Zo werkt de fietsrouteplanner. Zoek je een fietsroute in Friesland.

Op de fiets is het minstens zo leuk een route van meer dan 200 kilometer langs de 11 Friese Steden te rijden. Fietsknoop Elfsteden Route waterrijk afstand 2594 km. Voor de Tocht der Tochten hoef je niet te wachten op ijs.

Het is het mooiste en bekendste punt tijdens de Friese Elfstedentocht. Gebruikers waarderen deze route met 50 sterren. Fietsarrangementen langs de Friese elfsteden.


Fiets Een Rondje Biesbosch Fiets Vakantie Fietstochten Fiets


Actief Over De Grens Fietsen En Wandelen In Het Duitse Grensgebied By Geheim Over De Grens Issuu


Doortrappen Elfsteden Knooppuntroute Friesland Beweegt


Fietsen In Friesland Anwb


Doortrappen Elfsteden Knooppuntroute Friesland Beweegt


Fietsroute Heen En Weer Voor Speciaal Bier Bier Speciaal Bier Beeldentuin


Nederland Veilig Land Om Te Fietsen


Fietsroutes En Oplaadpunten E Bike Forum


Bol Com Fietsen Langs Het Pieterpad Ad Snelderwaard 9789038926940 Boeken


Uitstap Van De Week Fietsen Door De Dijlevallei Libelle Fiets Vakantie Fietstochten Fietsen


10 Verrassende Fietsroutes Door Friesland Friesland Nl


Fietsroute Een Stukje Elfstedentocht Erop Uit In Friesland


Fietsvakanties Zuiderzee Cycling Fietstochten Fiets Vakantie Fietsvakantie


Elfstedenfietsroute Knooppuntroutes Nederland Fietsland


Fietsroute Een Stukje Elfstedentocht Erop Uit In Friesland


Pin Op Fietsen


Fietsroute Winterswijk Woold Winterswijk En Winterswijk Woold Voor Een Gezellig Dagje Uit Https Www Route Nl Fietsroute 13 Fietstochten Fietsen Fiets Tips


Oersetters Pontjesroute Zuid West Friesland Friesland Nl


Gps Fietsroute Noordwijkerhout Zandvoort Bloemendaal Fiets Vakantie Fietstochten Fietstocht




Email Newsletter

Like what you read here in this blog post?
Get more like it delivered to your inbox daily.



Designed by Prayag Verma