Spirit Jongens Fiets

Anthony Harding | Agustus 09, 2021 | Tidak ada komentar

Hiernaast is deze handige transport fietsvoorzien van een stevige voor- en bagagedrager. Deze jongensfiets heeft zowel een terugtraprem als handrem voor en een veilig gesloten kettingkast.


Spirit Rocket Blauw Zwart 16 Inch Jongensfiets Spirit Fietsen

Bij Spirit staat de veiligheid van kinderfietsen namelijk voorop.

Spirit jongens fiets. Als u op zoek bent naar een stoere kinderfiets voor jongens met 3 versnellingen dan is de Spirit Alpha N3 26 inch jongensfiets iets voor u. 319 279 Excl. Witte streep op de banden voor de veiligheid.

Bestel uw Spirit transportfiets online. De jongensfietsen van Spirit bevatten alles waar een jongensfiets aan moet voldoen. Aluminium stuur in hoogte verstelbaar Draadloos verlichting dmv.

249 199 Excl. 375- 229-. Een veilige fiets is altijd een must voor uw kind.

26 inch voor 10 tot 14 jaar. Lekker middagen rondscheuren met vriendjes en op de fiets naar school. Op zoek naar een Spirit Kinderfiets.

Voor de jongens in de leeftijdscategorie van 5 tot 9 jaar biedt Spirit ook de Spirit Cargo transportfiets. De zachte handvatten zorgen voor meer grip tijdens het fietsen. Korting 46- Gratis afgeleverd.

Wij zijn d specialist in transportfietsen. Neem bijvoorbeeld de Spirit Cruiser dit is een echte jongensfiets met alle bijbehorende eigenschappen. 185- 139-.

Spirit is een bekende fietsenfabrikant die zich vele jaren geleden gespecialiseerd heeft in de productie van zeer hoogwaardige fietsen. Er zit voor ieder wat wils bij. In het assortiment kan je kiezen uit elk type Spirit fiets denk maar aan een mountainbike vouwfiets stadsfiets of racefiets.

Onze Spirit jongensfietsen rijden fijn zien er leuk uit en bieden zekerheid van een veilige fietsrit. Bijvoorbeeld de Spirit Alpha N3 deze is zeer veilig en stoer. De Spirit Cruiser 20 inch Jongensfiets komt in 3 stoere kleuren.

Koop je een Spirit jongensfiets voor je kleinzoon dan weet je zeker dat hij op een hoogwaardige fiets rond kan rijden. Online gekochte Spirit fietsen worden in een grote doos thuis afgeleverd. De fiets heeft 3 versnellingen en is uitgerust met een sterk remsysteem.

Spiritfietsennl heeft een divers assortiment samengesteld om u te kunnen voorzien van leuke moderne en kwalitatief hoogwaardige jongensfietsen. Spirit fietsen is een zeer innoverend fietsenmerk wat vele verkooppunten heeft door heel Nederland. Spirit BMX Cross Jongensfiets groen 20 Inch.

Volgens de officile berichten van mijn verkoper City Bikes is het in elkaar zetten van een nieuwe Spirit omafiets slechts een kwartier eenvoudig werk. Er is een goedkope Spirit fiets voor elk lid van je gezin want dit merk maakt herenfietsen damesfietsen n kinderfietsen. Deze fiets is uitgerust met een comfortabel zadel.

De Spirit Urbanjongensfiets 22 inch is een stevige jongensfiets metruimte om veel spullen mee te nemen. 164 korting 50-Bestellen. Deze fiets is geschikt voor de jonge cruisers met een lichaamslengte van 116 cm tot 122 cm.

U bent bij ons aan het juiste adres voor damesfietsen herenfietsen omafietsen en kinderfietsen. De jongensfietsen van Spirit bieden basic kleuren maar ook stoere en vrolijke kleuren aan. De Spirit Delta 6-Speed voldoet aan de behoeften van een goed en stevig jongensfiets 26 inch met versnellingen.

De jongensfietsen van Spirit zijn van zeer goede kwaliteit en dit voor een scherpe prijs. Een Spirit fiets kopen kan hier de oplossing bieden. Korting 146- Gratis afgeleverd.

Spirit Cruiser 20 inch Jongensfiets. Spirit Alpha Jongensfiets Blauw 26 Inch - 2018. Spirit Cargo N3 Jongensfiets Mat-Zwart 26 inch 2019.

De Spirit Urban is voorzien van een gesloten kettingkastom vuil bij de ketting te voorkomen. 26 inch met versnellingen voor 12 tot 14 jaar. Met deze fiets zult u merken dat uw zoontje niet meer van zijn fiets af te krijgen is.

De 6 versnellingen van Shimano zorgen dat je moeiteloos tegen de wind in kan trappen. Bij ons koopt u gemakkelijk en veilig online. Spirit Alpha N3 Jongensfiets Rood 26 Inch - 2018.

Deze stevige jongensfiets is voorzien van een stevige voor- en bagagedrager ideaal voor de jongens die bijvoorbeeld op een sport zitten en veel bagage mee moeten dragen. Een voordeel van de keuze voor een Spirit kinderfiets is dat de fabrikant bij alle modellen en maten de goede kwaliteit als uitgangspunt heeft genomen. Batterije led Fijne zachte handvaten.

Spirit Cargo Jongensfiets 26 inch Specificaties. De heldere LED-koplamp is zeer modern en biedt jou een goed zicht op het wegdek. Spirit Delta 6-Speed Jongensfiets Groen 22 Inch.

Spirit Cruiser 20 inch Jongensfiets SPECIFICATIES. Laat uw kind op een Spirit jongensfiets rijden zonder zorgen. 22 inch voor 7 tot 9 jaar.

In hoogte verstelbaar zadel. 231 korting 40-Bestellen. De Spirit kinderfiets 20 inch is niet alleen erg stoer maar ook erg veilig.

De verschillende varianten van jongensfietsen van Spirit zijn een goede voorbeelden van een veilige kinderfiets. Deze jongensfiets heeft een super stoere uitstraling dankzij het.


Spirit Alpha Blauw 22 Inch Jongensfiets Spirit Fietsen


Spirit Racer Jongensfiets Blauw 18 Inch City Bikes Nl


Spirit Racer Jongensfiets Blauw 14 Inch City Bikes Nl


Spirit Rocket Jongensfiets Oranje Zwart 18 Inch City Bikes Nl


Spirit Cargo Mat Grijs 22 Inch Jongensfiets Spirit Fietsen


Spirit Urban Jongensfiets Mat Zwart 16 Inch Jongensfiets City Bikes Nl


Spirit Ranger N3 Blauw 26 Inch Jongensfiets Spirit Fietsen


Spirit Cruiser Oranje 22 Inch Jongensfiets City Bikes Nl


Spirit Alpha Zwart16 Inch Jongensfiets Interbikes Nl


Spirit Alpha Groen 24 Inch Jongensfiets Spirit Fietsen


Spirit Cross Groen 18 Inch Jongensfiets Spirit Fietsen


Spirit Bmx Cross Blauw 20 Inch Jongensfiets Fietsenplaats Nl


Spirit Cruiser Rood 20 Inch Jongensfiets Spirit Fietsen


Spirit Cargo N3 Jongensfiets Mat Groen 26 Inch Jongensfiets City Bikes Nl


Spirit Cargo N3 Mat Zwart 24 Inch Jongensfiets Spirit Fietsen


Spirit Delta 6 Speed Jongensfiets Blauw 26 Inch Bike 2 Bike


Spirit Ranger Rood 22 Inch Jongensfiets Spirit Fietsen


Spirit Cargo Mat Zwart 22 Inch Jongensfiets Spirit Fietsen


Spirit Delta 6 Speed Jongensfiets Groen 20 Inch Bike 2 Bike




Email Newsletter

Like what you read here in this blog post?
Get more like it delivered to your inbox daily.



Designed by Prayag Verma